עוגת דבש קרמבל תפוחים בחושה

מפזרים מעל תערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום. צילום גל פוני
מתכון של שף ניסים (יעקב) לוי – השף הרשתי של מלונות רימונים לעוגת דבש שעולה בראש השנה כמעט על כל שולחנות בתי ישראל

חומרים

1/2 כוס דבש

1/2 כוס סוכר

1/2 כוס תה חזק שעשוי מ-2 תיונים לפחות

1/3 כוס שמן

3 ביצים

1/4 1 כוס קמח תופח

1/2 כפית קקאו כהה

קמצוץ סודה לשתייה

גרידה מקליפת לימון אחד

קינמון, ציפורן

50 גרם קוביות תפוחים

אופן ההכנה

מערבבים במערבל דבש, שמן, סוכר, תה.

מוסיפים את הביצים.

מערבלים ומוספים את החומרים היבשים.

יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק.

מערבבים את קוביות התפוחים עם מעט קמח מעורב בסוכר חום.

מפזרים מעל תערובת העוגה את קוביות התפוחים המעורבבות במעט קמח וסוכר חום.

אפייה

אופים ב-160 מעלות כ-45 דקות, עד שהעוגה משחימה מעט וקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים עליו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר