עוגת קרם גבינה ומוס תות שדה

החומרים לקרם הגבינה60 גרם Ronis' Magic בסיס לעוגת גבינה קרה150 גם סוכר150 מ"ל חלב400 גרם גבינה 9% 500 גרם שמנת מתוקה (2 מכלים)2 כפיות תמצית וניל משובחת1 לימון מגוררלמוס תות שדה200 גרם Ronis' Magic בסיס למוס פירות3 גרם מלח לימון120 מ"ל מים קרים360 גרם תות שדה מרוסק למחית360 גרם שמנת מתוקהלעיטור: תות שדה טרילבסיס: שכבת עוגה בעובי 2 ס"מההכנהקרם הגבינהבקערת המערבל מניחים את בסיס לעוגת גבינה קרה והחלב ומערבלים היטב.מוסיפים את הגבינה ומערבלים.מוסיפים את הוניל ואת הלימון המגורר.מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים לתערובת הגבינה.משטחים את קרם הגבינה שהתקבל בתבנית מעל שכבת העוגה המוכנה.מוס תות שדהלקערת מערבל שופכים את מחית תות שדה, המים ובסיס למוס פירות.מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מקצפת עדינה.בקערה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים למקצפת התות. משטחים בתבנית מעל לקרם הגבינה ומצננים במקרר ליממה.לעיטור: מעטרים בתות שדה טרי.

החומרים לקרם הגבינה
60 גרם Ronis' Magic בסיס לעוגת גבינה קרה
150 גם סוכר
150 מ"ל חלב
400 גרם גבינה 9%
500 גרם שמנת מתוקה (2 מכלים)
2 כפיות תמצית וניל משובחת
1 לימון מגורר

למוס תות שדה
200 גרם Ronis' Magic בסיס למוס פירות
3 גרם מלח לימון
120 מ"ל מים קרים
360 גרם תות שדה מרוסק למחית
360 גרם שמנת מתוקה

לעיטור: תות שדה טרי
לבסיס: שכבת עוגה בעובי 2 ס"מ


ההכנה
קרם הגבינה
בקערת המערבל מניחים את בסיס לעוגת גבינה קרה והחלב ומערבלים היטב.

מוסיפים את הגבינה ומערבלים.

מוסיפים את הוניל ואת הלימון המגורר.

מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים לתערובת הגבינה.
משטחים את קרם הגבינה שהתקבל בתבנית מעל שכבת העוגה המוכנה.

מוס תות שדה
לקערת מערבל שופכים את מחית תות שדה, המים ובסיס למוס פירות.
מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מקצפת עדינה.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת לקצפת קלה ומוסיפים למקצפת התות.

משטחים בתבנית מעל לקרם הגבינה ומצננים במקרר ליממה.

לעיטור: מעטרים בתות שדה טרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר