עוגת שקדים עם ריבת תפוז סיני

מאחדים את היבשים עם הרטובים עד קבלת בלילה נוזלית. מעבירים לתבנית משומנת. אופים במשך 30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש והעוגה שחומה מלמעלה. סטיילינג וצילום הילה וייס
הבלוגרית הילה וייס מציעה עבור ר.ב.דגנים – היבואנית הבלעדית של מותג התבלינים העולמי מקורמיק, מתכון לעוגת שקדים חלומית עם ריבת תפוז סיני בהכנה ביתית, בשימוש בתמצית התפוז הטהורה של מקורמיק המעניקה לעוגה ניחוח משכר של תפוזים

מצרכים לעוגה בתבנית מוארכת

לריבה

2 כוסות תפוז סיני

3/4 כוס סוכר קנים

לעוגה

1 כוס שקדים טחונים

1 כוס שבבי קוקוס

1 כוס קמח כוסמין

1/2 כפית אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתייה

2 ביצים

4-5 טיפות תמצית תפוז טהורה כמו של מקורמיק

1/2 כוס שמן חמניות

1/2 כוס ריבת תפוז סיני

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית כורכום

סטיילינג וצילום הילה וייס

אופן ההכנה

להכנת הריבה

טוחנים בבלנדר את התפוז הסיני.

מבשלים עם סוכר על אש בינונית עד שהריבה מסמיכה מעט והצבע הופך מצהוב לכתום.

מעבירים לצנצנת מעוקרת (סטרילית).

להכנת העוגה

מערבבים יבשים – שקדים, קוקוס, קמח, אבקת אפיה, קינמון, כורכום וסודה לשתייה.

בקערה נפרדת מערבבים רטובים – ביצים, ריבה, תמצית תפוז טהורה ושמן.

מאחדים את היבשים עם הרטובים עד קבלת בלילה נוזלית.

מעבירים לתבנית משומנת.

אופים במשך 30-40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש והעוגה שחומה מלמעלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר