עוגת תפוז דלעת סתווית

מקשטים בפרחים, גרידת תפוז ופרוסות תפוזים. מניחים לזיגוג להתקשות לפני החיתוך וההגשה. צילום סטודיו קופרבוש
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Kuppersbusch מציעה מתכון טעים שיעלה חיוך על הפנים וימלא את מצברי מצב הרוח בימים קשים

חומרים

260 גרם קמח

1 כף אבקת אפייה

קורט מלח

4 ביצים

200 מ"ל שמן חמניות

230 גרם סוכר

250 גרם דלעת קלופה ומרוסקת לשבבים קטנים

1 כוס קוקוס טחון

1 כפית קינמון

 גרידה מתפוז אחד

עבור הציפוי

 מיץ מחצי תפוז

200 גרם אבקת סוכר

גרידת תפוז, פרוסות תפוזים ופרחים אכילים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית קפיצית עגולה.

בקערה גדולה מערבבים לתערובת אחידה את כל החומרים יחד, חוץ מחומרי הציפוי.

יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת.

אופים בתנור שחומם מראש כ-40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.

הכנת הציפוי

מערבבים מיץ מחצי תפוז עם אבקת סוכר עד קבלת מרקם סמיך וחלק.

סיום ההכנה

לאחר שהעוגה מתקררת לגמרי מחלצים אותה מהתבנית.

יוצקים את זיגוג התפוזים מעליה.

מקשטים בפרחים, גרידת תפוז ופרוסות תפוזים.

מניחים לזיגוג להתקשות לפני החיתוך וההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר