רכיבים
למרינדת עוף
2 שיני שום
3 חזה עוף
2 יוגורט יווני
3 גרם ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית כמון
2 כפיות גראם מסאלה
1 כפית כורכום
מלח
1 לימון
לרוטב
50 גרם מחמאה
1 בצל
200 גרם רסק עגבניות
200 מ"ל חלב קוקוס
2 גרם גראם מסאלה (תערובת תבלינים הודית לא חריפה)
להגשה
אורז לבן מוכן
עלי כוסברה
אופן ההכנה
קוצצים את שיני השום וחותכים את חזה העוף לקוביות.
בקערה גדולה מערבבים את כל הרכיבים למרינדת העוף עד קבלת רוטב אחיד.
מוסיפים לקערה את העוף ומערבבים היטב.
ממיסים את המחמאה במחבת רחבה.
מוסיפים למחבת את קוביות העוף עם המרינדה.
צולים את העוף ומוסיפים בצל פרוס לפרוסות בינוניות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומצמצמים.
יוצקים את חלב הקוקוס והגראם מסאלה.
מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 20 דקות.
הגשה
מגישים לצד אורז.
מקשטים מלמעלה עם עלי כוסברה.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה