פאד-תאי

מרכיבים לשני סועדים200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)100 גרם טופו חתוך לקוביותשני חופנים גדושים של נבטיםגבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"משתי ביצים30 גרם בוטנים קלויים כתושים3 כפות שמן8 כפות סויה בהירה5-6 כפיות סוכר אופן ההכנהמשקשקים את הביצים בווק עם השמן. מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-8 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות. לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים/ מקפיצים לדקה וחצי נוספת.מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

מרכיבים לשני סועדים
200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)
100 גרם טופו חתוך לקוביות
שני חופנים גדושים של נבטים
גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ
שתי ביצים
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
3 כפות שמן
8 כפות סויה בהירה
5-6 כפיות סוכר

אופן ההכנה
משקשקים את הביצים בווק עם השמן.

מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-8 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות.

לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים/ מקפיצים לדקה וחצי נוספת.

מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר