מצרכים
עבור שכבת ה"בצק"
250 גר' גרנולה
1 כפית מלח
70 גר' מרגרינה מומסת
עבור המילוי
400 מ"ל חלב קוקוס
4 כפות סירופ אגבה
60 מ"ל מיץ לימון
1 כפית אגר אגר
מעט אבקת וניל
קליפת לימון אחד
אופן ההכנה
רסקו את הגרנולה – עדיף בעזרת מכונת טחינה.
הוסיפו את המלח והמרגרינה המומסת.
ערבבו את כל הרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.
צקו את "הבצק" לתבנית עגולה בקוטר כ-20 ס"מ.
שטחו את "הבצק" וכסו את כל חלקי התבנית.
ערבבו את כל הרכיבים עבור המילוי פרט למיץ הלימון.
הרתיחו אותם למשך מספר דקות.
ערבבו תוך כדי.
כבו את האש והוסיפו את מיץ הלימון.
ערבבו פעם נוספת.
מזגו את המילוי לתוך הפאי.
הוציאו אותו מהתבנית בזהירות למגש שטוח כדי שהמילוי יגיע באופן שווה לכל חלקי הפאי.
הכניסו את הפאי למקרר למשך 3 שעות.
הגשה
תוכלו להגיש את הפאי בתוספת פירות טריים כמו פטל, תותים ואוכמניות.
תוכלו למצוא מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה