פאי לימון עם מרנג

חותכים את קצה שקית הזילוף ומזלפים בדוגמת זיגזג. מוסיפים מעט קרם לימון ומפוררים מעל. מקשטים בקצת מנטה
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch מציעה מתכון לקינוח גורמה שייקח אתכם לאיטליה בה אוכלים לא רק פיצה ופסטה – פאי לימון עם מרנג

רכיבים

לקרם הלימון

2 חלמוני ביצה

1 ביצה

160 מ"ל מיץ לימון

220 גרם סוכר

קליפת לימון

80 גרם חמאה

לקרמבל

100 גרם קמח

100 גרם סוכר

100 גרם חמאה קרה

למרנג ולקישוט

350 גרם סוכר

80 מ"ל מים

120 גרם חלבון ביצה

מנטה

אופן ההכנה

קרם לימון

מחממים את תערובת החלמונים, הביצה, מיץ הלימון והקליפה בבן מארי (סיר בתוך סיר עם מים)

מוסיפים בהדרגה את הסוכר תוך כדי ערבוב.

כשהתערובת מסמיכה מסירים מהכיריים.

מוסיפים חמאה קרה חתוכה לקוביות.

ערבבים ומניחים להתקרר בתוך המקרר בקערה גדולה.

קרמבל

שמים את כל הרכיבים בקערה.

משפשפים את החמאה הקרה בקצות האצבעות עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם לחים.

יוצקים את תערובת הקרמבל לתבנית אפייה.

אופים בחום של 120 מעלות במשך 25-30 דקות עד הזהבה.

מפזרים ומניחים להתקרר.

מרנג

בסיר קטן שמים 200 גרם סוכר ומים.

מחממים על אש גבוהה.

מערבבים עד שמגיע לרתיחה (ברגע שמגיע לרתיחה מפסיקים לערבב).

מקציפים את החלבון עם יתרת הסוכר.

בסיום מוסיפים את הסירופ בהדרגה (120 מעלות) תוך כדי ערבוב.

ממשיכים עד שהקערה מתקררת.

מוזגים לכלי זילוף.

חותכים את קצה שקית הזילוף ומזלפים בדוגמת זיגזג.

מוסיפים מעט קרם לימון ומפוררים מעל.

מקשטים בקצת מנטה.

מתכונים נוספים באתר מותג מוצרי החשמל Küppersbusch

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר