רכיבים ל-4 סועדים
3 חלבוני ביצה
180 גרם סוכר
2 כפות מיץ לימון
תותים
פטל או אוכמניות טריות או קפואות
סירופ תותים
אופן ההכנה
יוצקים את חלבוני הביצים לקערה גדולה ומקציפים. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד קבלת קצף יציב.
כשהמרנג כמעט מוכן, מוסיפים את מיץ הלימון.
מקציפים שוב עד קבלת מרקם מבריק ויציב.
מניחים את המרנג בשקית זילוף עם קצה בצורת כוכב.
בעזרתו יוצרים את הפבלובות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
במרכז כל עיגול יש להשאיר בקעה קטנה אותה ממלאים בהמשך בפירות.
מחממים את התנור, מניחים את תבנית התנור באמצע על מנת למנוע את שריפת החלק העליון.
אופים ב-100 מעלות למשך 60 דקות בחום עליון ותחתון ללא תוכנית טורבו או אידוי.
בודקים אם המרנג התקשה.
מניחים לו להתקרר לפני שמקשטים את החלק העליון. ממלאים את הפבלובות בתותים ופירות יער אדומים ובמעט סירופ תות.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה