פודינג שוקולד לבן ועוגיות – מתכון פרווה

מצננים במקרר מספר שעות לפני ההגשה. מוציאים מהמקרר, מקשטים בעוגיות שוקולד קצוצות ומגישים
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון יצירתי לקינוח פרווה באחת מארוחות החג הבאות עלינו לטובה או סתם כל השנה כשרוצים לגוון את התפריט עם קינוח מתוק וקצת שונה

רכיבים ל-6 אנשים

850 מ"ל חלב סויה

1 כוס סוכר

160 מ"ל שמנת מתוקה טבעונית

30 גרם עמילן תירס

100 גרם שוקולד לבן טבעוני

1 כף תמצית וניל

תוספות אפשרית: עוגיות שוקולד קצוצות

אופן ההכנה

מערבבים בקערה סוכר ועמילן תירס.

יוצקים לסיר חלב סויה, שמנת טבעונית ותמצית וניל, ומקציפים.

 מוסיפים בהדרגה סוכר ועמילן תירס וממשיכים להקציף במשך 2 עד 3 דקות כדי להמיס את כל הגושים.

לאחר שהתערובת אחידה מדליקים את הכיריים על חום בינוני.

ממשיכים לערבב בכף עץ עד שהתערובת מתחממת.

מוסיפים לתערובת את השוקולד הלבן הטבעוני חתוך לקוביות וממשיכים לערבב.

כאשר התערובת מגיעה לרתיחה מסירים מהאש ומערבבים עד שמסמיכה.

יוצקים את התערובת לכוסות קטנות.

מניחים לה להגיע לטמפרטורת החדר.

לאחר מכן מצננים במקרר במשך מספר שעות לפני ההגשה.

מוציאים מהמקרר, מקשטים בעוגיות שוקולד קצוצות ומגישים.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר