פולנטה תירס עם צלעות תירס מתובלות וקוביות סלמון

מניחים בצלחת את הפולנטה. מעל מסדרים קוביות סלמון ואת צלעות התירס. מפזרים מעל מעט פרמזן וטימין ומגישים
"פסטה ריקו" הישראלית שמייצרת פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מציעה לחג השבועות מתכון חגיגי ומיוחד תוך שימוש בפולנטה תירס מוכנה. מנה קלה להכנה, מרשימה וטעימה

מצרכים ל-4 מנות

2 מכלי פולנטה כמו של "פסטה ריקו"

300 גרם סלמון חתוך לקוביות בינוניות

4 כפות רוטב טריאקי איכותי

1/2 כפית מלח

3 כפות שמן זית

לצלעות התירס

2 קלחי תירס שבושלו במים רותחים במשך 15 דקות

1 כוס שמן קנולה לטיגון

1 כפית אבקת שום גבישי

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

להגשה

100 גרם פרמזן מגורר דק

3 כפות עלי טימין

צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

בקערה עמוקה מערבבים קוביות סלמון, טריאקי, מלח ושמן זית.

מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות אופים 25 דקות עד השחמה.

מחממים סיר עם שמן עמוק.

מטגנים את צלעות התירס עד שמתעגלות.

מסירים מהשמן ומניחים על תבנית עם תערובת התבלינים (אבקת שום גבישי, פפריקה מתוקה ומלח).

עוטפים את הצלעות בתבלינים מכל הכיוונים.

מכינים את גביעי הפולנטה לפי הוראות ההכנה על הקופסה.

הגשה

מניחים בצלחת את הפולנטה.

מעל מסדרים קוביות סלמון ואת צלעות התירס.

מפזרים מעל צלעות התירס מעט פרמזן וטימין ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר