רביולי מטוגן על מצע פולנטה

מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי. מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים. צילום נמרוד סונדרס
חברת פסטה ריקו המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מציעה מתכון לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. מנה טעימה וקלה להכנה

מצרכים לכ-2-3 סועדים

1 חבילה רביולי תרד וריקוטה

1 מיכל פולנטה תירס (200 גרם)

1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו

100 גרם עלי תרד טריים

100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן קנולה

להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

צילום נמרוד סונדרס

מברישים את הרביולי במעט מים.

מצמידים אותם לפתיתי הגבינה.

מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד הזהבה.

מחממים את הפולנטה במחבת עד בעבוע עדין.

מעבירים לצלחת הגשה שטוחה.

מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי.

מזלפים מעל שמן זית.

מפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר