מצרכים לכ-2-3 סועדים
1 חבילה רביולי תרד וריקוטה
1 מיכל פולנטה תירס (200 גרם)
1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו
100 גרם עלי תרד טריים
100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון: שמן קנולה
להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס
מברישים את הרביולי במעט מים.
מצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד הזהבה.
מחממים את הפולנטה במחבת עד בעבוע עדין.
מעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי.
מזלפים מעל שמן זית.
מפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.