פסטה ברוטב טונה ועגבניות שרי

מצרכים להכנת 6 מנות:500 גרם פסטה1 קופסה טונה סטארקיסט במים או בשמן300 גרם עגבניות שרי, חתוכות לרבעים 1 בצל, קצוץ דק1 שן שום, כתושה8 עלי בזיליקום קצוצים דק2 כפות שמן זית 1 כף מיץ לימון1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור טרי, גרוס אופן ההכנה:מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח. מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה, לפי הוראות היצרן. מכינים את הרוטב: מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל, עד שמזהיב. מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה. מוסיפים את הבזיליקום ומטגנים כשתי דקות. מסננים את הטונה ממים/שמן, מוסיפים את נתחי הטונה למחבת, ומיד לאחר מכן את העגבניות שרי. מבשלים כ-3 דקות ומתבלים במיץ לימון, במלח ובפלפל. מורידים מהאש ומגישים חם. לאתר סטארקיסט

מצרכים להכנת 6 מנות:
500 גרם פסטה
1 קופסה טונה סטארקיסט במים או בשמן
300 גרם עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
1 בצל, קצוץ דק
1 שן שום, כתושה
8 עלי בזיליקום קצוצים דק
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טרי, גרוס

אופן ההכנה:

מרתיחים בסיר גדול מים עם מלח.
מבשלים את הפסטה לדרגת אל-דנטה, לפי הוראות היצרן. מכינים את הרוטב:
מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל, עד שמזהיב.
מוסיפים את השום ומערבבים במשך דקה.
מוסיפים את הבזיליקום ומטגנים כשתי דקות.
מסננים את הטונה ממים/שמן, מוסיפים את נתחי הטונה למחבת, ומיד לאחר מכן את העגבניות שרי.
מבשלים כ-3 דקות ומתבלים במיץ לימון, במלח ובפלפל. מורידים מהאש ומגישים חם.

לאתר סטארקיסט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר