פסטה ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות בכף עץ עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט. צילום נמרוד סונדרס
המותג האיטלקי ברילה מציע מתכון מושחת להכנת פסטה ברוטב קוואטרו פרומג׳יו כמו במסעדה איטלקית. הפסטה משלבת רוטב גבינות עשיר שהתמהיל שלהן יכול להתגמש כל עוד משאירים בו מעט גבינה כחולה ולא מוותרים על פיקנטיות של פרמז'ן וגרוייר או אמנטל

חומרים ל-4 מנות

1 חבילה (500 גרם) טליאטלה פלייה א-פיאנו כמו של ברילה

לרוטב

2 כפות חמאה

2 גבעולי תימין

3 כפות וודקה (לא חובה)

1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38%

30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת

30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

30 גרם גבינת פרמז'ן

30 גרם גבינת רוקפור

צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב.

מוסיפים וודקה, מבשלים ומצמצמים את הנוזל לחצי.

מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות בכף עץ עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.

במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה.

מוסיפים מלח ואת הפסטה.

מבשלים לפי הוראות 6 דקות.

מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב.

מערבבים ומגישים חם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר