פרגיות וירקות על הגריל

רכיבים ל- 6 מנות:1/3 כוס שמן זית3 כפות חומץ בן יין לבן2 כפות תבלין מקורמיק לעוף מונטריאול 1 ק"ג קוביות פרגיות 4 כוסות ירקות מעורבים (פלפל, בצל, תירס, קישוא)שיפודי עץאופן ההכנה:לערבב בכלי שמן זית עם חומץ בן יין ותבלין לעוף מקורמיק.להשרות לפחות 30 דקות את נתחי הפרגיות במרינדה. לשפד את נתחי הפרגיות ולשלב את הירקות ביניהם.לצלות על הגריל.מחיר מומלץ ליחידה 25 ₪. כשרות הרבנות הראשית לישראל. להשיג ברשתות השיווק

רכיבים ל- 6 מנות:
1/3 כוס שמן זית
3 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות תבלין מקורמיק לעוף מונטריאול
1 ק"ג קוביות פרגיות
4 כוסות ירקות מעורבים (פלפל, בצל, תירס, קישוא)
שיפודי עץ

אופן ההכנה:
לערבב בכלי שמן זית עם חומץ בן יין ותבלין לעוף מקורמיק.
להשרות לפחות 30 דקות את נתחי הפרגיות במרינדה.
לשפד את נתחי הפרגיות ולשלב את הירקות ביניהם.
לצלות על הגריל.

מחיר מומלץ ליחידה 25 ₪. כשרות הרבנות הראשית לישראל. להשיג ברשתות השיווק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר