קדירת עוף בסויה בשילוב דבש חרדל תפוחי אדמה ופטריות

מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף. יוצקים מעל שמן זית. צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות
המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון קל להכנה לערב ראש השנה ולחגי תשרי – מנת פרגיות חגיגית בטעמים מיוחדים שתהווה מנה עיקרית מרשימה עשירה וטעימה שתהפוך לכוכבת הערב

מצרכים

6 נתחי פרגיות עוף (ירכי עוף ללא עור ועצמות)

מלח ופלפל

6 כפות רוטב סויה כמו של מאסטר שף

6 כפות יין לבן

3 כפות דבש

1 כף חרדל

4 שיני שום כתושות

כפית שמן שומשום

2 כפות שמן

½ קילו תפוחי אדמה קטנים, מבושלים

12 בצלים קטנטנים (פנינה) או שאלוטס

1 סלסלת פטריות שמפיניון

אופן ההכנה

מניחים את הפרגיות בקערה רחבה.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים לתוך הקערה סויה, יין, דבש, חרדל, שום ושמן שומשום.

מערבבים היטב.

מכסים ומניחים לנתחי העוף לספוג את התיבול לפחות 30 דקות.

מחממים תנור ל-220 מעלות.

מסדרים בתבנית בינונית תפוחי אדמה, בצלים ופטריות וביניהם את נתחי העוף.

יוצקים מעל שמן זית.

צולים 20 דקות, הופכים את העוף וצולים 20 דקות נוספות.

במידת הצורך מוסיפים עוד קצת יין או מים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר