פרוסות אנטריקוט צלויות עם תבשיל פטריות ובצלים ברכז רימונים

להוציא ולצנן כ-15 דקות לפני הפריסה. לפרוס את הבשר לפרוסות עבות כמספר הסועדים. להגיש לצד תבשיל הפטריות. צילום חיים יוסף. סגנון אוריה גבע
סבינה ולדמן מציעה עבור רשת טיב טעם מתכון חגיגי לשולחן ראש השנה. הבשר והפטריות מרוויחים מבילוי משותף בתנור, ורכז הרימונים מעמיק את הטעמים ומהווה בסיס לרוטב העסיסי

רכיבים ל-6-8 מנות

2 סלסלות פטריות שמפיניון שלמות

2 סלסלות פטריות פורטובלו קטנות שלמות

1 צנצנת פטריות יער כבושות מסוננות מנוזלים

1 צנצנת בצלצלי פנינה כבושים מסוננים מנוזלים

1 צרור תימין

6 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

1/2 כוס רכז רימונים

1.5 קילו נתח אנטריקוט נקי משומן וגידים בטמפרטורת החדר

צילום חיים יוסף. סגנון אוריה גבע

אופן ההכנה

לחמם את התנור ל-250 מעלות.

להניח בתבנית גדולה ומעט עמוקה פטריות שמפיניון, פורטובלו, פטריות כבושות ובצלצלים כבושים.

לפזר תימין, לצקת 4 כפות שמן זית, לפזר מלח ופלפל ולערבב היטב.

לצקת מעל רכז רימונים.

לשמן את נתח האנטריקוט ביתרת שמן הזית.

לתבל היטב במלח ופלפל.

להניח את הנתח במרכז התבנית על הפטריות והבצלים.

לצלות כ-15 דקות.

להפוך את הנתח ולמזוג עליו את הנוזלים שבתחתית התבנית. להחזיר לתנור ל-15 דקות נוספות.

להוציא ולצנן כ-15 דקות לפני הפריסה.

לפרוס את הבשר לפרוסות עבות כמספר הסועדים.

להגיש לצד תבשיל הפטריות.

טיב טעם בקליקwww.tivtaam.co.il. משלוחים עד הבית גם בשבתות וחגים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר