צזיקי עיזים ארוגולה ומלפפונים

חומרים:500 מ"ל יוגורט עיזים250 מ"ל לבנה, עדיף עיזיםגרידה מלימון אחד10 מלפפונים קטנים קצוצים דקצרור ארוגולה קצוצה דקצרור נענע קצוצה דקצרור פטרוזיליה קצוצה דקכף שמן זיתמלח ופלפל שחור גסאופן ההכנה:מערבבים בעזרת מטרפה את היוגורט והלבנה.מוסיפים את שאר החומרים.מערבבים היטב ומגישים.

חומרים:
500 מ"ל יוגורט עיזים
250 מ"ל לבנה, עדיף עיזים
גרידה מלימון אחד
10 מלפפונים קטנים קצוצים דק
צרור ארוגולה קצוצה דק
צרור נענע קצוצה דק
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
כף שמן זית
מלח ופלפל שחור גס

אופן ההכנה:
מערבבים בעזרת מטרפה את היוגורט והלבנה.
מוסיפים את שאר החומרים.
מערבבים היטב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר