צ'יפס קייג'ון

מצרכים ל-4 מנות :לצ'יפס: 5 תפוחי אדמה לתערובת הקייג'ון: 1 כפית פלפל שחור 1 כפית אורגנו 1 כפית פפריקה חריפה 1 כפית אבקת שום 1 כפית טימין מיובש 1/2 כפית פלפל צ'ילי אדום גרוס למטבל: 4 עגבניות קלופות מלח ופלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה:קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לאורך לרבעים. אם הם גדולים, חוצים כל רבע. מחממים את השמן בסיר עמוק. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שמזהיבים היטב. מערבבים את תערובת הקייג'ון בקערה קטנה. מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד בוזקים עליהם את התערובת. מגררים את העגבניות ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מגישים את הצ'יפס בקערה לשולחן ולידו את מטבל העגבניות.

מצרכים ל-4 מנות :
לצ'יפס:
5 תפוחי אדמה
לתערובת הקייג'ון:
1 כפית פלפל שחור
1 כפית אורגנו
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית אבקת שום
1 כפית טימין מיובש
1/2 כפית פלפל צ'ילי אדום גרוס
למטבל:
4 עגבניות קלופות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לאורך לרבעים. אם הם גדולים, חוצים כל רבע. מחממים את השמן בסיר עמוק.
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק עד שמזהיבים היטב.
מערבבים את תערובת הקייג'ון בקערה קטנה.
מוציאים את תפוחי האדמה המטוגנים מהשמן ומיד בוזקים עליהם את התערובת. מגררים את העגבניות ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
מגישים את הצ'יפס בקערה לשולחן ולידו את מטבל העגבניות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר