קבב סויה על מקל קינמון

רכיבים:1כוס פתיתי סויה1 כוס מים רותחים1/2 קילו דלעתכפית פפריקהכפית כמון2 כפיות מלח1 כפית סוכרקמצוץ צ'ילי4 שיני שום2 כפות שמן זית10מקלות קינמון שלמיםאופן ההכנה:מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת מגוררת בפומפיה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהדלעת מתרככת כ- 10 דקות. מוסיפים את שבבי הסויה, 1 כוס מים, מערבבים ומורידים מהאש. מקררים את התערובת ויוצרים קבבים על מקלות הקינמון. שמים על האש לכ- 5 דקות מכל צד.מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935צילום דניאל לילה

רכיבים:
1כוס פתיתי סויה
1 כוס מים רותחים
1/2 קילו דלעת
כפית פפריקה
כפית כמון
2 כפיות מלח
1 כפית סוכר
קמצוץ צ'ילי
4 שיני שום
2 כפות שמן זית
10מקלות קינמון שלמים

אופן ההכנה:
מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת מגוררת בפומפיה.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהדלעת מתרככת כ- 10 דקות. מוסיפים את שבבי הסויה, 1 כוס מים, מערבבים ומורידים מהאש.
מקררים את התערובת ויוצרים קבבים על מקלות הקינמון.
שמים על האש לכ- 5 דקות מכל צד.

מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה, 09-7453935

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר