מרק דלעת ושקדים

מגישים בצלחות מרק או קעריות. מקשטים בשקדים קצוצים, רוזמרין טרי וקרוטוני לחם מטוגנים או אפויים
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון מקורי למרק דלעת בשילוב שקדים עם ציר ירקות וחלב קוקוס

רכיבים

500 גרם דלעת קצוצה

4-5 שיני שום

2 כרישה

ענף רוזמרין טרי

80 גרם שקדים טבעיים

4-5 כפות שמן זית כתית מעולה

מלח ופלפל

100 מ"ל ציר מרק ירקות

100 מ"ל חלב קוקוס

קורט אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל- 200 מעלות.

מניחים את הדלעת הקצוצה, הכרישה חתוכה לשניים, השום השלם והשקדים בתבנית אפייה מרופדת נייר אפייה.

מערבבים בקערה את שמן הזית, הרוזמרין הטרי, מלח פלפל לפי הטעם ואגוז מוסקט.

יוצקים על הירקות.

אופים 30-40 דקות או עד שהדלעת רכה.

מוציאים מהתנור.

מכניסים את הרכיבים לבלנדר.

מוסיפים את ציר הירקות וחלב הקוקוס.

בודקים שיש למרק המרקם הרצוי – אם רוצים יותר נוזלים מוסיפים עוד מעט ציר.

מתקנים תיבול במידת הצורך.

יוצקים את התערובת לסיר ומבשלים במשך מספר דקות.

הגשה

מגישים בצלחות מרק או קעריות.

מקשטים בשקדים קצוצים, רוזמרין טרי וקרוטוני לחם מטוגנים או אפויים.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר