קוקטיילים בסגנון הקאריביים

HOLIDAY COLADA - מסננים לכוס עם קרח ומקשטים עם אננס מיובש. צילום ליאור גולדסאד
חטיבת האלכוהול של טמפו מציגה מתכוני קוקטיילים מבוססי הוואנה קלאב, ביפאיטר, אלטוס פלטה, אננס וקוקוס. שמח בכוסות

HOLIDAY COLADA

רכיבים

30 מ"ל הוואנה קלאב 3

30 מ"ל מליבו

40 מ"ל ג'ומקס אננס

20 מ"ל חלב קוקס

20 מ"ל סירופ קוקוס

10 מ"ל מיץ לימון

אננס מיובש לקישוט

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס עם קרח.

מקשטים עם אננס מיובש.

צילום ליאור גולדסאד
צילום ליאור גולדסאד

COCO-CUCUMBER

רכיבים

50 מ"ל ביפאיטר

30 מ"ל מיץ לימון

30 מ"ל חלב קוקוס

סליל מלפפון לקישוט

5 עלי נענע לקישוט

20 מ"ל מי סוכר

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס עם קרח.

מוסיפים סליל מלפפון ועלי נענע לקישוט.

צילום ליאור גולדסאד
צילום ליאור גולדסאד

WHITE MARGARITA

רכיבים

50 מ"ל אלטוס פלטה

30 מ"ל מיץ לימון

30 מ"ל מיץ אשכולית

30 מ"ל רוזאטה

קוקוס מיובש לקישוט

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס עם קרח.

מוסיפים עלי נענע לקישוט.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר