Van gogh Brazilian
רכיבים
45 מ"ל ואן גוך אסאי
15 מ"ל סירופ קוקוס
20 מ"ל מיץ לימון
45 מ"ל מיץ אננס
עלי נענע לקישוט
שבבי קוקוס לקישוט
אופן ההכנה
מוזגים את הרכיבים לשייקר.
מנערים היטב.
מסננים לכוס עם קרח.
מקשטים עם עלי נענע ושברי קוקוס.
Cosmic Girl
רכיבים
45 מ״ל ואן גוך מלון
15 מ״ל מי סוכר
15 מ״ל מיץ לימון
2 סלילי מלפפון
סודה לסגירה
אופן ההכנה
מוזגים את הרכיבים לשייקר.
מנערים היטב.
מסננים לכוס היי בול עם קרח.
מקשטים עם עלי נענע וגלגלי מלפפון.
HOLIDAY COLADA
רכיבים
30 מ"ל הוואנה קלאב 3
30 מ"ל מליבו
40 מ"ל ג'ומאקס אננס
20 מ"ל חלב קוקס
20 מ"ל סירופ קוקוס
10 מ"ל מיץ לימון
אננס מיובש לקישוט
אופן ההכנה
מוזגים את הרכיבים לשייקר.
מנערים היטב.
מסננים לכוס עם קרח.
מקשטים עם אננס מיובש.
COCO-CUCUMBER
רכיבים
50 מ"ל ביפאיטר
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל חלב קוקוס
סליל מלפפון לקישוט
5 עלי נענע לקישוט
20 מ"ל מי סוכר
אופן ההכנה
מוזגים את הרכיבים לשייקר.
מנערים היטב.
מסננים לכוס עם קרח.
מוסיפים סליל מלפפון ועלי נענע לקישוט.
WHITE MARGARITA
רכיבים
50 מ"ל אלטוס פלטה
30 מ"ל מיץ לימון
30 מ"ל מיץ אשכולית
30 מ"ל רוזאטה
קוקוס מיובש לקישוט
אופן ההכנה
מוזגים את הרכיבים לשייקר.
מנערים היטב.
מסננים לכוס עם קרח.
מוסיפים עלי נענע לקישוט.