קוקטיילים לבנים

לרגל חג השבועות מציעה חטיבת האלכוהול של טמפו מגוון מתכוני קוקטיילים לבנים להכנה ביתית בהם האלכוהול משתלב היטב עם מיצי פירות

Van gogh Brazilian

רכיבים

45 מ"ל ואן גוך אסאי

15 מ"ל סירופ קוקוס

20 מ"ל מיץ לימון

45 מ"ל מיץ אננס

עלי נענע לקישוט

שבבי קוקוס לקישוט

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס עם קרח.

מקשטים עם עלי נענע ושברי קוקוס.

צילום אור רוזנברג

Cosmic Girl

רכיבים

45 מ״ל ואן גוך מלון

15 מ״ל מי סוכר

15 מ״ל מיץ לימון

2 סלילי מלפפון

סודה לסגירה

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס היי בול עם קרח.

מקשטים עם עלי נענע וגלגלי מלפפון.

צילום ליאור גולסאד

HOLIDAY COLADA

רכיבים

30  מ"ל הוואנה קלאב 3

30 מ"ל מליבו

40 מ"ל ג'ומאקס אננס

20 מ"ל חלב קוקס

20 מ"ל סירופ קוקוס

10 מ"ל מיץ לימון

אננס מיובש לקישוט

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס עם קרח.

מקשטים עם אננס מיובש.

צילום ליאור גולסאד

COCO-CUCUMBER

רכיבים

50 מ"ל ביפאיטר

30 מ"ל מיץ לימון

30 מ"ל חלב קוקוס

סליל מלפפון לקישוט

5 עלי נענע לקישוט

20 מ"ל מי סוכר

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס עם קרח.

מוסיפים סליל מלפפון ועלי נענע לקישוט.

צילום ליאור גולסאד

WHITE MARGARITA

רכיבים

50 מ"ל אלטוס פלטה

30 מ"ל מיץ לימון

30 מ"ל מיץ אשכולית

30 מ"ל רוזאטה

קוקוס מיובש לקישוט

אופן ההכנה

מוזגים את הרכיבים לשייקר.

מנערים היטב.

מסננים לכוס עם קרח.

מוסיפים עלי נענע לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר