Smokey Pink
כוס: לואו בול
רכיבים
20 מ"ל פרנה ברנקה
30 מ"ל בלאק גראוס
10 מ"ל מי סוכר
שוופס פינק&ביטר
אופן ההכנה
בנייה בכוס לואו בול.
ערבוב וסגירה בשוופס פינק&ביטר.
קישוט
נענע ואבקת סוכר עליה
Pink Cocktail
כוס: היי בול
רכיבים
60 מ"ל וודקה
שוופס פינק&ביטר
אופן ההכנה
מלאו כוס גבוהה בקרח.
הוסיפו את הוודקה.
סגירה בשוופס פינק&ביטר עד מילוי הכוס
קישוט
לימון ופירות יער
Lady in Pink
כוס היי בול
רכיבים
30 מ"ל וודקה
10 מ"ל מאליבו
15 מ"ל קמפרי
אופן ההכנה
שקשוק המרכיבים עם סינון כפול לכוס היי בול.
סגירת כוס בקרח והוספת שוופס פינק&ביטר
קישוט
עיגול לימון בתוך הכוס וקוקוס מיובש
Apple Fizz
כוס: קופ
רכיבים
30 מ"ל ג'ין
15 מ"ל ליקר תפוחים
10 מ"ל לימון טרי
שוופס פינק&ביטר
אופן ההכנה
שקשוק המרכיבים בשייקר.
סינון כפול לכוס קופ מקוררת.
סגירה בשוופס פינק&ביטר
קישוט
מניפת תפוח ירוק
Pink Passion
כוס: היי בול
רכיבים
45 מ"ל ג'ין
10 מ"ל פסואה
15 מ"ל לימון
10 מ"ל קוואנטרו
אופן ההכנה
בנייה בכוס היי בול
סגירה בשוופס פינק&ביטר
קישוט
וודג' תפוז
Pink is the New Bitter
כוס: היי בול
רכיבים
40 מ"ל ג'ין
20 מ"ל ליקר תפוזים
15 מ"ל סירופ רימונים
20 מ"ל מיץ לימון טרי
אופן ההכנה
שקשוק כל הרכיבים בשייקר.
סינון לכוס גבוהה עם קרח.
סגירה עם שוופס פינק&ביטר.
קישוט
לימון, פירות יער ונענע
Margret Bitter
כוס: הוריקן
רכיבים
45 מ"ל טקילה
20 מ"ל טריפל סק
20 מ"ל לימון טרי
כתישת קרח
אופן ההכנה
הגשה בכוס הוריקן על קרח גרוס.
שקשוק רכיבים וסינון כפול.
סגירה בשוופס פינק&ביטר.
קישוט
זילוף סירופ תות (3 מ"ל) על הקרח הכתוש בחלקו העליון ותפרחת נענע