קוקטיילים עם שוופס לסילבסטר

Happy New Yearרכיבים:60 מ"ל וודקה60 מ"ל מיץ תפוחים 20 מ"ל מי דבש20 מ"ל מיץ לימון20 מ"ל Schweppes ראשן (סגירה) כוס: הייבול מעוצבת – קרח קריסטל ארוך בתוך הכוסקישוט: פרח תפוח, מקל דבש תלוי על הכוס ומקל קינמון אופן ההכנה:שקשוק המרכיבים.סינון וסגירה עם Schweppes ראשן. Floradoraרכיבים:45 מ"ל ג'ין 22.5ליקר פירות יער15 מ"ל מיץ לייםSchweppes ג'ינג'ר אייל (סגירה)כוס: קולינסקישוט: סחלב אכיל אופן ההכנה: לשקשק את כל המרכיבים בשייקר.לסנן על קרח ולסגור ב- Schweppes ג'ינג'ר אייל.Schweppes 75 רכיבים:30 מ"ל ג'ין10 מ"ל וורמוט אדום20 מ"ל מיץ תפוזיםSchweppes טוניק (סגירה)כוס: פלוטקישוט: טוויסט תפוז מעוצבאופן ההכנה: סינון כפול לכוס וסגירה עם Schweppes טוניק.Mint and Honey רכיבים:50 מ"ל וויסקי סקוטי בלנדד 10 מ"ל אמארטו25 מ"ל סירופ דבשחופן נענעSchweppes ביטר למון (סגירה)הגשה: כוס פילזנרקישוט: זר נענעאופן ההכנה: שקשוק המרכיבים.סינון על קרח כתוש וסוויזל.צילום אלון קירה

Happy New Year
רכיבים:

60 מ"ל וודקה
60 מ"ל מיץ תפוחים
20 מ"ל מי דבש
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל Schweppes ראשן (סגירה) 
כוס: הייבול מעוצבת – קרח קריסטל ארוך בתוך הכוס
קישוט: פרח תפוח, מקל דבש תלוי על הכוס ומקל קינמון
אופן ההכנה:
שקשוק המרכיבים.
סינון וסגירה עם Schweppes ראשן.

Floradora
רכיבים:

45 מ"ל ג'ין
22.5ליקר פירות יער
15 מ"ל מיץ ליים
Schweppes ג'ינג'ר אייל (סגירה)
כוס: קולינס
קישוט: סחלב אכיל
אופן ההכנה:
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר.
לסנן על קרח ולסגור ב- Schweppes ג'ינג'ר אייל.

Schweppes 75
רכיבים:

30 מ"ל ג'ין
10 מ"ל וורמוט אדום
20 מ"ל מיץ תפוזים
Schweppes טוניק (סגירה)
כוס: פלוט
קישוט: טוויסט תפוז מעוצב
אופן ההכנה:
סינון כפול לכוס וסגירה עם Schweppes טוניק.


Mint and Honey
רכיבים:

50 מ"ל וויסקי סקוטי בלנדד
10 מ"ל אמארטו
25 מ"ל סירופ דבש
חופן נענע
Schweppes ביטר למון (סגירה)
הגשה: כוס פילזנר
קישוט: זר נענע
אופן ההכנה:
שקשוק המרכיבים.
סינון על קרח כתוש וסוויזל.

צילום אלון קירה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר