Deep Forest
רכיבים:
50 מ"ל קגלביץ' אסאי
10 מ"ל סירופ פטל
20 מ"ל מיץ לימון
10 מ"ל מי סוכר
20 מ"ל מיץ אננס
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס היי בול עם קרח.
מקשטים בפלח אננס או פטל
Acai Gin Twist
רכיבים:
30 מ"ל קגלביץ' אסאי
20 מ"ל ג'ין ביפאיטר
10 מ"ל סירופ דובדבן
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מי סוכר
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול גדולה עם קרח.
מקשטים בדובדבן.
Lemon Crush
רכיבים:
30 מ"ל קגלביץ' אסאי
20 מ"ל אבסולוט פרז
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מי סוכר
מי טוניק
אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא מי טוניק).
מנערים היטב ומסננים לכוס היי בול.
משלימים במי טוניק, ומקשטים בפלח לימון.