קוקטיילים עם וודקה קגלביץ' אסאי

Deep Forestרכיבים:50 מ"ל קגלביץ' אסאי10 מ"ל סירופ פטל20 מ"ל מיץ לימון10 מ"ל מי סוכר20 מ"ל מיץ אננס אופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס היי בול עם קרח. מקשטים בפלח אננס או פטל Acai Gin Twistרכיבים:30 מ"ל קגלביץ' אסאי20 מ"ל ג'ין ביפאיטר10 מ"ל סירופ דובדבן30 מ"ל מיץ לימון20 מ"ל מי סוכר אופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול גדולה עם קרח.  מקשטים בדובדבן.Lemon Crushרכיבים:30 מ"ל קגלביץ' אסאי20 מ"ל אבסולוט פרז30 מ"ל מיץ לימון20 מ"ל מי סוכרמי טוניק אופן ההכנה:מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא מי טוניק).מנערים היטב ומסננים לכוס היי בול.משלימים במי טוניק, ומקשטים בפלח לימון.

Deep Forest
רכיבים:

50 מ"ל קגלביץ' אסאי
10 מ"ל סירופ פטל
20 מ"ל מיץ לימון
10 מ"ל מי סוכר
20 מ"ל מיץ אננס

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס היי בול עם קרח.
מקשטים בפלח אננס או פטל

Acai Gin Twist
רכיבים:

30 מ"ל קגלביץ' אסאי
20 מ"ל ג'ין ביפאיטר
10 מ"ל סירופ דובדבן
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מי סוכר

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח.
מנערים היטב ומסננים לכוס לואו בול גדולה עם קרח. 

מקשטים בדובדבן.

Lemon Crush
רכיבים:

30 מ"ל קגלביץ' אסאי
20 מ"ל אבסולוט פרז
30 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מי סוכר
מי טוניק

אופן ההכנה:
מוזגים את המרכיבים לשייקר עם קרח (ללא מי טוניק).
מנערים היטב ומסננים לכוס היי בול.
משלימים במי טוניק, ומקשטים בפלח לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר