קיש בטטה פלפלים וגבינת עזים

חומרים לבצק:220 גר' קמח 50 גר' חמאה1/2 כפית מלח45 סמ"ק מים קרים חומרים לרויאל:250 סמ"ק שמנת מתוקה4 ביצים60 גר' קמח1 כפית מלח1/4 כפית מוסקט טחון1/4 כפית פלפל אנגלי טחון1/4 כפית פלפל לבן1/2 כפית שום כתושחומרים למלית:2 בטטות בינוניות, חתוכות לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומבושלות בישול חלקי (כ- 5 דקות רתיחה)2 פלפלים ירוקים קלויים ומקולפים חתוכים לרצועות200 גר' קוביות גבינת עזים50 גר' צנוברים קלוייםאופן ההכנה:מערבלים את חלקי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד, מניחים במקרר לשעה.משמנים תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ, מרדדים הבצק לעובי של 2-3 מ"מ, מרפדים את תבנית הפאי בבצק, ואופים על חום של 180 מעלות כ- 20 דקות.מניחים לבצק האפוי להתקרר. מניחים את פרוסות הבטטה על תחתית הבצק, עליהן מניחים את רצועות הפלפלים, עליהם מפזרים את קוביות הגבינה.את כל חומרי הרויאל מערבלים במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת.יוצקים את הרויאל על המלית, מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים.אופים בחום של 160 מעלות כ- 40 דקות.

חומרים לבצק:
220 גר' קמח
50 גר' חמאה
1/2 כפית מלח
45 סמ"ק מים קרים

חומרים לרויאל:
250 סמ"ק שמנת מתוקה
4 ביצים
60 גר' קמח
1 כפית מלח
1/4 כפית מוסקט טחון
1/4 כפית פלפל אנגלי טחון
1/4 כפית פלפל לבן
1/2 כפית שום כתוש

חומרים למלית:
2 בטטות בינוניות, חתוכות לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומבושלות בישול חלקי (כ- 5 דקות רתיחה)
2 פלפלים ירוקים קלויים ומקולפים חתוכים לרצועות
200 גר' קוביות גבינת עזים
50 גר' צנוברים קלויים

אופן ההכנה:
מערבלים את חלקי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד, מניחים במקרר לשעה.
משמנים תבנית פאי בקוטר 28 ס"מ, מרדדים הבצק לעובי של 2-3 מ"מ, מרפדים את תבנית הפאי בבצק, ואופים על חום של 180 מעלות כ- 20 דקות.
מניחים לבצק האפוי להתקרר. מניחים את פרוסות הבטטה על תחתית הבצק, עליהן מניחים את רצועות הפלפלים, עליהם מפזרים את קוביות הגבינה.
את כל חומרי הרויאל מערבלים במעבד מזון ומעבירים דרך מסננת.
יוצקים את הרויאל על המלית, מפזרים מעל את הצנוברים הקלויים.
אופים בחום של 160 מעלות כ- 40 דקות.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר