חומרים
2-3 יחידות כרישה
50 גרם חמאה
150 גרם גבינת רוקפור
100 גרם אגוזי מלך400 מ"ל שמנת מתוקה
3-4 יחם ביצים
מלח, פללפ, אגוז מוסקט.
ההכנה
מרדדים תחתית בצק לקיש
פורסים את הכרישות לעיגולים (תלוי בגודל הכרישה)
מאדים את הכרישות ב-50 גרם חמאה ומצננים
משטחים את הכרישה על תחתית הבצק, חותכים רוקפור לקוביות ומפזרים על הכרישה.
קוצצים אגוזי מלך ומפזרים מעל הרוקפור.
מערבבים בייצים, שמנת מתוקה,אגוז מוסקט,מלח ופלפל.
יוצקים את הבלילה מעל הקיש ואופים ב-170 מעלות חצי שעה לערך.