קנלוני טבעוני מטופו

משק ויילר מציע לכל הנמנעים מגלוטן או גבינות ולא רק להם מתכון לחג השבועות של קנלוני טעים שכולו טופו. מתאים לכל השנה

מצרכים

לתערובת הלבנה

חבילת טופו רך כמו של משק ויילר

4 כפות שקדים

1 בצל

4 כפות מיץ לימון

2 כפות שמן זית

תימין, פלפל שחור ומלח

לרוטב עגבניות

5 עגבניות

1 כף שמן זית לטיגון

3 שיני שום

1 טבלית עשבי תיבול קפואה

100 גרם רסק עגבניות (100 גרם)

½ כפית מלח

1 כפית שטוחה של סוכר

אופן ההכנה

מחממים תנור ל- 180  מעלות.

קולים את השקדים במחבת.

מטגנים את הבצל על אש בינונית עד שממש משחים.

שמים את הטופו במעבד מזון.

מערבלים עד שנוצרת משחה אחידה.

מוסיפים את השקדים והבצל.

מוסיפים לימון, שמן זית ותבלינים.

משרים את העגבניות במים חמים ומקלפים אותם.

מרסקים את העגבניות במעבד מזון.

כותשים את השום ומטגנים במחבת יחד עם שמן זית ועשבי התיבול.

מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד כ- 5 דקות.

מוסיפים את הרסק ואת המלח והסוכר עד שהרוטב נהיה אחיד.

מורידים מן האש.

מעבירים את התערובת של הטופו לשקית זילוף ומזלפים לתוך הקנלוני

מסדרים את הקנלוני הממולאים בתבנית עם מעט רוטב עגבניות בתחתית.

יוצקים על הקנלוני מחצית מרוטב העגבניות.

מכסים בנייר כסף.

מכניסים לתנור ל- 20 דקות.

מוציאים מהתנור ומורידים את נייר הכסף.

יוצקים את יתר רוטב העגבניות.

מכניסים לתנור ל- 20 דקות נוספות.

מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר