קוקטייל רימונים עם תה ירוק נענע
רכיבים
8 שקיקי תה ירוק נענע כמו של פומפדור
800 מ"ל מים
4 כפות גרנדין
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות מיץ לימון
1 תפוז
אופן ההכנה
יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות.
מוציאים את שקיקי התה ומוסיפים את הגרנדין, אבקת הסוכר ומיץ הלימון. מניחים לתה להתקרר.
חותכים את התפוז לפרוסות.
מכניסים אותן ל- 4 כוסות זכוכית גבוהות יחד עם קרח כתוש.
מוסיפים את התה הקר ומגישים מיד.
קוקטייל Earl Cream
רכיבים
6 שקיקי תה ארל גריי כמו של פומפדור
300 מ"ל מים
150 מ"ל ליקר אייריש קרים
3 כפות דבש
4 כדורי גלידת וניל
4 כפות קרח כתוש
אופן ההכנה
יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות.
מסירים את שקיקי התה ומניחים את התה להתקרר.
מכניסים לבלנדר את התה, האייריש קרים, הדבש, גלידת הווניל והקרח הכתוש וטוחנים.
ממלאים ל- 4 כוסות זכוכית גבוהות ומגישים מיד.
קוקטייל חליטת מנטה לימון
רכיבים
2 שקיקי חליטת מנטה כמו של פומפדור
1 לימון
4 גבעולי נענע
500 מ"ל מים
½ לימון
2-3 כפיות סוכר
אופן ההכנה
יוצקים מים רותחים על שקיקי התה וחולטים למשך 5 דקות.
מוציאים את שקיקי התה וממתיקים לפי הטעם.
מניחים לתה להתקרר.
סוחטים חצי לימון ומוסיפים לתה הקר.
מוסיפים קוביות קרח, פרוסות לימון ועלי נענע לשתי כוסות זכוכית גבוהות ומגישים מיד.
ניתן לגוון ע"י יצירת קוביות קרח מעוטרות בנענע ולימון:
חותכים מספר עלי נענע לחתיכות נאות וקולפים מעט קליפת לימון.
מניחים את הנענע וקליפות הלימון במגש קוביות קרח.
מוסיפים מים ומקפיאים.