קפוצ'ינו קרמל – Cappuccino caramel

מקור השם במסדר הנזירים "קפוצ'ין" מהכנסייה הקתולית, אשר צבע גלימות לבושם מזכיר את צבעיו של משקה הקפוצ'ינו. מוגש בליווי מאפה במילוי גבינת קשקבלמרכיבים:50 מ"ל ואן גוך קרמלאספרסו, חלב חם וחלב מוקצף אופן ההכנה:מכינים את הקפוצ'ינו.שנייה לפני הלגימה מוזגים את הואן גוך קרמלצילום אריאל קריידרמן

מקור השם במסדר הנזירים "קפוצ'ין" מהכנסייה הקתולית, אשר צבע גלימות לבושם מזכיר את צבעיו של משקה הקפוצ'ינו. מוגש בליווי מאפה במילוי גבינת קשקבל

מרכיבים:
50 מ"ל ואן גוך קרמל
אספרסו, חלב חם וחלב מוקצף

אופן ההכנה:

מכינים את הקפוצ'ינו.
שנייה לפני הלגימה מוזגים את הואן גוך קרמל

צילום אריאל קריידרמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר