קרם קוקוס טבעוני עם סילאן וחלבה

שמים 2 כפות סילאן בתחתית כלי הגשה. יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס. מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים
המותג הקולינרי מאסטר שף מציע מתכון לקינוח טבעוני פרווה קל להכנה שיכול להתאים גם לרגישים ללקטוז. מתאים לכל ארוחה חגיגית או לאורחים שרוצים להרשים אותם

רכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים

לקרם קוקוס

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף

2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל

35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

להגשה

סילאן או דבש

שערות חלבה

אופן ההכנה

שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון.

מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.

הרכבת הקינוח

שמים 2 כפות סילאן בתחתית כלי הגשה.

יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס.

מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר