רכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים
לקרם קוקוס
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר
להגשה
סילאן או דבש
שערות חלבה
אופן ההכנה
שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון.
מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
הרכבת הקינוח
שמים 2 כפות סילאן בתחתית כלי הגשה.
יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס.
מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.