רכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים
קרם קוקוס
1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס כמו של מאסטר שף
2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל
35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר
להגשה
סילאן או דבש
שערות חלבה
אופן ההכנה
שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון.
מקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.
הרכבת הקינוח
שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן.
יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס.
מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.