רכיבים
לקרמבל
4 תפוחים
50 גרם שיבולת שועל
70 גרם שקדים
60 גרם אגוזי לוז
50 גרם חמאה רכה
50 גרם סוכר חום
לקרם יוגורט וקישוט
125 גרם יוגורט יווני
150 גרם גבינת שמנת
אבקת קינמון
דבש
אופן ההכנה
לקרמבל
קוצצים את אגוזי הלוז והשקדים.
מערבבים ומניחים בצד.
חוצים את התפוחים לחצאים.
מסירים את הגרעינים ומגרדים את פנים התפוח ליצירת 8 קערות.
את שאריות פנים התפוח קוצצים ומערבבים עם האגוזים.
מוסיפים לתערובת את שיבולת השועל, הסוכר והחמאה החתוכה לקוביות.
מערבבים בעזרת מרית עד קבלת תערובת אחידה.
ממלאים את קערות התפוחים במעט קרמבל.
אופים ב-180 מעלות במשך 30-40 דקות לפי הטעם.
לקרם היוגורט
בינתיים מכינים את קרם היוגורט על ידי ערבוב עם גבינת השמנת שמעשירה את טעמו וממתנת חמיצות.
מוציאים את התפוחים מהתנור.
להגשה
מצננים מעט.
מגישים את התפוחים מעוטרים בכף קרם יוגורט, קינמון מפוזר מעליו וזילוף דבש
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה