רביולי עם שומר צלוי גבינת עיזים וארוגולה

מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם. צילום אסף אמברם, סטיילינג אוריה גבע
מתכון מטעם חברת ישרקו יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה. טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה, והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים, מתחברים למנה עם טעמים מאוזנים

חומרים ל-4-2 מנות

1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול כמו של  Surgital

3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר

7-6 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

4 שיני שום קצוצות

צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים

להגשה

150 גרם גבינת בושה עיזים

צרור קטן ארוגולה

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת/

מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות.

בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית, ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.

מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן.

מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.

הגשה

מעבירים לצלחת הגשה.

מפוררים מעל גבינת עיזים.

מפזרים ארוגולה ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר