רכיבים
1.5 ק"ג נתח סינטה
4 כפות שמן זית
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
½ כוס רכז רימונים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי חרדל
1 כפית זרעי שומר
1 כף עלי טימין
אופן ההכנה
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר כשעה לפני הצלייה.
מניחים את הנתח על תבנית עם נייר אפייה.
מברישים בשמן זית ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מעבירים לתנור וצולים כ- 40 דקות.
מוציאם ומצפים ברכז הרימונים, זרעים וטימין.
מחזירים לתנור ל- 10 דקות נוספות.
מודדים חום במרכז הנתח בעזרת מד חום – הנתח מוכן ב- 55 מעלות.
מוציאים ומניחים 20 דקות לפני הפריסה.
הגשה
פורסים דק.
מגישים מיד לצד נוזלים שהתקבלו בצלייה.