שיפודי סלמון וזוקיני בסגנון אסיאתי

משפדים את קוביות הסלמון ואת רצועות הזוקיני כשהן מגולגלות. צולים את השיפודים על מחבת גריל עם מעט שמן עד שהסלמון הופך שחום. צילום Teka Studio
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון טעים ומקורי לשיפודי סלמון וזוקיני בסגנון אסיאתי. את הבטטות במתכון מטגנים בטיגון עמוק עד שמתקשות והופכות לפריכות

חומרים

650 גרם סלמון

100 מ"ל רוטב סויה

20 מ"ל שמן שומשום

40 מ"ל חומץ אורז

15 מ"ל דבש

1 זוקיני

3 בטטות

שמן

מלח

שמיר

אופן ההכנה

חותכים את הסלמון לקוביות ומניחים בקערה.

מוסיפים לקערה רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום ודבש.

מערבבים בעדינות בידיים.

מניחים בצד להשריה למשך 15 דקות.

שוטפים את הזוקיני ובעזרת קולפן או מנדולינה פורסים לרצועות דקות.

אותו דבר עושים עם הבטטות.

מסננים את הסלמון מהמשרה.

משפדים את קוביות הסלמון ואת רצועות הזוקיני כשהן מגולגלות.

צולים את השיפודים על מחבת גריל עם מעט שמן עד שהסלמון הופך שחום.

מטגנים את הבטטות בטיגון עמוק עד שמתקשות והופכות לפריכות.

מסננים מהשמן ומעבירים לקערת הגשה.

להגשה

לפני ההגשה קוצצים מעט שמיר ומפזרים מעל השיפודים.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר