שלושה קרפים (בלינצ'ס): ביתי, קישוא, אבוקדו

יוצקים בלילת קרפ אבוקדו תוך הטיית המחבת לכיסוי התחתית. מטגנים משני הצדדים דקה לכל צד. ממלאים את הקרפים בפרוסות טופו, אבוקדו חתוך לקוביות עם כמה טיפות מיץ ליים, מנגו פרוס, עגבנייה וסלט רוקט
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה לחובבי קרפים שלושה מתכונים מיוחדים שיגוונו את המנה האהובה ואולי אפילו יפתיעו

קרפ ביתי

רכיבים

3 חלמוני ביצה

180 מ"ל חלב

180 מ"ל מים

125 גרם קמח

3 כפות סוכר

30 גרם חמאה מומסת

מעט מלח

חמאה לשימון המחבת

אופן ההכנה

הכניסו את כל הרכיבים לקערה גדולה.

הקציפו 1-2 דקות עד קבלת תערובת אחידה.

הבלילה אמורה להיות בעלת מרקם חלק וללא גושים.

כסו את הבלילה והניחו אותה בצד למשך כחצי שעה.

שמנו את המחבת בעזרת מעט חמאה.

מזגו חלק מהבלילה עד שתכסה את תחתית המחבת.

זכרו שקרפ אמור להיות דק.

כאשר הקרפ מקבל צבע חום מוזהב הפכו אותו לצדו השני בעזרת תרווד.

כאשר הקרפ מוכן הוציאו אותו מהמחבת.

חזרו על הכנת הקרפ עד לסיום הבלילה או עד שתכינו את הכמות הרצויה.

הגישו לצד פירות יער ופזרו אבקת סוכר.

קרפ קישוא

רכיבים

עבור הבצק

1 קישוא

2 ביצים

120 גרם קמח חיטה

מלח, פלפל

למילוי ולקישוט

150 גרם פטריות שיטאקי

150 גרם פטריות יער

שמן זית כתית

1 כוס גבינת ברי

פטרוזיליה טרייה

אופן ההכנה

קוצצים את הקישואים.

מסננים ומערבבים בקערה גדולה עם ביצים, קמח, מלח ופלפל עד קבלת תערובת אחידה.

מניחים עיגולי בצק על מגש עם נייר אפייה.

אופים ב- 200 מעלות למשך 7-10 דקות.

בינתיים מטגנים את הפטריות חתוכות למנות במחבת עם שמן עד הזהבה ומתבלים.

חותכים את הגבינה לפרוסות.

לאחר שהקרפים מוכנים ממלאים בכמה פרוסות גבינה, מעט פטריות ומקפלים.

אופים שוב למשך 5 דקות נוספות באותה טמפרטורה.

מקשטים בעלי פטרוזיליה.

קרפ אבוקדו

רכיבים

360 מ"ל מים או חלב צמחי לא ממותק

175 גרם קמח חיטה

10 גרם עמילן תירס

2 גרם מלח

1 גרם פלפל שחור

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

גרידת לימון

אגוז מוסקט

עבור המילוי

200 גרם טופו

1 אבוקדו

1 מנגו

50 גרם סלט רוקט

עגבניות שרי

אופן ההכנה

מערבבים את כל הרכיבים עד קבלת תערובת אחידה.

מחממים מחבת טפלון עם טיפת שמן.

יוצקים את בלילת הקרפ תוך הטיית המחבת לכיסוי התחתית.

מטגנים משני הצדדים, דקה לכל צד.

ממלאים את הקרפים בפרוסות טופו, אבוקדו חתוך לקוביות עם כמה טיפות מיץ ליים, מנגו פרוס, עגבנייה וסלט רוקט.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר