שניצל דג לקטנים ולגדולים

רשת Buy The Way מציעה מתכון שיגרום לילדים במשפחה לאכול יותר דגים. סוד ההצלחה כאן הוא הטבילה הכפולה בביצה ובפירורי הלחם שמעניקים קרנץ' לשניצל ושומרים על הדג רך ועסיסי

חומרים ל- 4 סועדים

שמן לטיגון

4 פילה לברק נקי מעצמות וללא עור

לציפוי

1 כוס קמח לבן

2 ביצים

2-3 כוסות פירורי לחם פנקו

לרוטב טרטר

4 כפות מיונז איכותי

1 כפית צלפים בחומץ קצוצים

1 כפית מלפפון חמוץ קצוץ

1 כפית פטרוזיליה קצוצה

1 כפית שמיר קצוץ

3-4 טיפות טבסקו

לצי'מיצ'ורי

1 עגבנייה אדומה בשלה קצוצה

1 בצל סגול בגודל זהה לעגבנייה קצוץ

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

1 מיץ מלימון אחד מסונן

1 כף צלפים קצוצים

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס טרי

להגשה

4 לחמניות "קייטנה" רכות מאורכות

4 עלי חסה אייסברג או רומית

אופן ההכנה

מכינים את השניצלים

טובלים את פילה הדג בקמח הלבן.

מעבירים לביצה הטרופה ומשם לפירורי הלחם.

אחרי פירורי הלחם מחזירים לביצה ואז שוב לפירורי הלחם. מחממים מחבת עם שמן על אש נמוכה.

בזמן שהשמן מתחמם מכינים את הצ'ימיצ'ורי ורוטב הטרטר.

הכנת צ'ימיצ'ורי

מערבבים יחד את כל הרכיבים.

טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

הכנת רוטב טרטר

מערבבים את כל הרכיבים עם המיונז.

ניתן להוסיף או לגרוע חריפות לפי הטעם האישי עם הוספה או הפחתה בכמות הטבסקו.

טיגון השניצלים

כשהשמן חם מטגנים את השניצלים על אש נמוכה עד שזהובים מבחוץ.

אחרי הטיגון מעבירים לנייר סופג וממליחים מעט.

הרכבת הכריך

פורסים את הלחמנייה לאורכה.

מורחים את התחתית עם רוטב טרטר.

עליו מניחים את עלה החסה.

על החסה מניחים את השניצל.

עליו מפזרים בנדיבות את הצ'ימיצ'ורי.

סוגרים את הלחמנייה ומגישים.

סניפי רשת Buy the Way: צומת רעננה מרכז, כפר סבא הירוקה, שדה אליעזר בצפון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר