תאנים בברנדי ומוס יוגורט שמנת

מצרכים ל-6 מנות10 תאנים מיובשות קצוצות גס1 כוס ברנדי1 כוס יין אדום3 יוגורט קרמי מעודן1 מיכל שמנת מתוקה2 כפות אגוזים סינים מסוכרים קצוציםאופן ההכנהלתוך סיר מוסיפים תאנים יין וברנדי ומביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ–20 דקות עד שהעיסה מסמיכה.(מיני קומפוט) מקררים ומחלקים את תערובת התאנים בתחתית כל כוס. (כוסות מרטיני או יין)לתוך קערה מרוקנים את היוגורט ומערבבים קלות.בקערה נוספת מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתוך היוגורט בעדינות.מחלקים את התערובת שווה בשווה בין הכוסות ומכניסים למקרר לשעהלפני ההגשה מפזרים את האגוזים.

מצרכים ל-6 מנות
10 תאנים מיובשות קצוצות גס
1 כוס ברנדי
1 כוס יין אדום
3 יוגורט קרמי מעודן
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות אגוזים סינים מסוכרים קצוצים

אופן ההכנה
לתוך סיר מוסיפים תאנים יין וברנדי ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים עוד כ–20 דקות עד שהעיסה מסמיכה.(מיני קומפוט) מקררים ומחלקים את תערובת התאנים בתחתית כל כוס. (כוסות מרטיני או יין)

לתוך קערה מרוקנים את היוגורט ומערבבים קלות.

בקערה נוספת מקציפים שמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב ומקפלים לתוך היוגורט בעדינות.

מחלקים את התערובת שווה בשווה בין הכוסות ומכניסים למקרר לשעה
לפני ההגשה מפזרים את האגוזים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר