תבשיל כרוב ואטריות

מצרכים לשתי מנות1 יחידה כרוב בינוני2 יח' בצל2 שיני שום2 כפות שמן1 כף סוכר חוםלפי הטעם מלחחצי כוס מים500 גר' אטריות (רחבות) מבושלות (פפרדלה)- ברילהאופן ההכנה1. לחתוך את הבצל ולטגן במעט שמן .2. להוסיף את הסוכר ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב . 3. לחתוך את הכרוב לפסים דקים ולהוסיף לבצל שבסיר .4. להמשיך לטגן תוך כדי "הקפצה" מדי פעם . להוסיף מלח ומים . 5. לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה כחצי שעה . 6. להוסיף את האטריות ולערבב . להגיש חם .

מצרכים לשתי מנות
1 יחידה כרוב בינוני
2 יח' בצל
2 שיני שום
2 כפות שמן
1 כף סוכר חום
לפי הטעם מלח
חצי כוס מים
500 גר' אטריות (רחבות) מבושלות (פפרדלה)- ברילה

אופן ההכנה
1. לחתוך את הבצל ולטגן במעט שמן .
2. להוסיף את הסוכר ולהמשיך לטגן תוך כדי ערבוב .
3. לחתוך את הכרוב לפסים דקים ולהוסיף לבצל שבסיר .
4. להמשיך לטגן תוך כדי "הקפצה" מדי פעם . להוסיף מלח ומים .
5. לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה כחצי שעה .
6. להוסיף את האטריות ולערבב . להגיש חם .

















כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר