חומרים
2 ק"ג חלקי עוף
1 בקבוק יין אדום
3 כפות חרדל דיז'ון
3 כפות דבש
2 ראשי שום מפולחים לשיניים
2 בצלים חתוכים לקוביות
6 שזיפים מיובשים ללא חרצן או משמשים מיובשים
1ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות
8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לשים את כל המרכיבים למעט העוף בסיר ברזל.
לערבב היטב ואז להוסיף את חלקי העוף.
שוב לערבב היטב – העוף צריך להיות מכוסה.
מומלץ להשאיר ללילה במקרר או לפחות למשך שעה.
להביא לרתיחה ואז להעביר לתנור ל- 120 דקות.
אם הרוטב מצטמצם מאוד להוסיף עוד יין אדום.
מומלץ להוסיף לסיר פניני ניוקי כמו אלה של פרימלה כ- 10 דקות לפני סיום הבישול.
את המוצרים להכנת המתכון ניתן להשיג בסניפי spices או באתר