תבשיל עוף עם שום שורשים שזיפים ואגסים

להביא את הסיר לרתיחה ואז להעביר לתנור ל- 120 דקות. אם הרוטב מצטמצם מאוד להוסיף עוד יין אדום
רשת חנויות Spices (ספייסז) מציעה מתכון להכנת תבשיל עוף לחג עם טוויסט של פירות. הרשת מציעה חוויה קולינרית של שילוב טעמים, ריחות וצבעים וכן מגוון מוצרים, חומרי גלם לאפייה ובישול וכלים מקצועיים למטבח הביתי

חומרים

2 ק"ג חלקי עוף

1 בקבוק יין אדום

3 כפות חרדל דיז'ון

3 כפות דבש

2 ראשי שום מפולחים לשיניים

2 בצלים חתוכים לקוביות

6 שזיפים מיובשים ללא חרצן או משמשים מיובשים

1ראש סלרי חתוך לקוביות קטנות

8 אגסים קלופים ללא חרצנים חתוכים לרבעים

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה

לשים את כל המרכיבים למעט העוף בסיר ברזל.

לערבב היטב ואז להוסיף את חלקי העוף.

שוב לערבב היטב – העוף צריך להיות מכוסה.

מומלץ להשאיר ללילה במקרר או לפחות למשך שעה.

להביא לרתיחה ואז להעביר לתנור ל- 120 דקות.

אם הרוטב מצטמצם מאוד להוסיף עוד יין אדום.

מומלץ להוסיף לסיר פניני ניוקי כמו אלה של פרימלה כ- 10 דקות לפני סיום הבישול.

את המוצרים להכנת המתכון ניתן להשיג בסניפי spices או באתר

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר