רכיבים
גבינת קממבר
12 אגוזי מלך
12-15 תמרים מזן מג'הול
15-12 רצועות סייטן
דבש
תימין טרי
אופן ההכנה
חוצים את התמרים ומגלענים במידת הצורך.
פורסים את הקממבר וחותכים כל פרוסה לחלקים קטנים יותר כדי למלא את התמרים.
ממלאים כל תמר בגבינה ובחצי אגוז.
מהדקים ועוטפים כל תמר ברצועת סייטן המתאימה לרוחב התמר.
מסדרים את התמרים המצופים בתבנית מרופדת.
צולים בתנור ב-200 מעלות למשך 10-15 דקות.
לחלופין ניתן לצלות באותם תנאים בסיר טיגון אוויר חם.
מגישים עם מעט דבש.
מקשטים בעלי תימין טריים.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה