תמרים ממולאים בקממבר ואגוזי מלך

ממלאים כל תמר בגבינה ובחצי אגוז. מהדקים ועוטפים כל תמר ברצועת סייטן המתאימה לרוחב התמר. צילום Teka Studio
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון שמשלב טעמים מתוקים ומלוחים ומרקמים נעימים במאכל חורפי שמחמם את הלב והנשמה

רכיבים

גבינת קממבר

12 אגוזי מלך

12-15 תמרים מזן מג'הול

15-12 רצועות סייטן

דבש

תימין טרי

צילום Teka Studio

אופן ההכנה

חוצים את התמרים ומגלענים במידת הצורך.

פורסים את הקממבר וחותכים כל פרוסה לחלקים קטנים יותר כדי למלא את התמרים.

ממלאים כל תמר בגבינה ובחצי אגוז.

מהדקים ועוטפים כל תמר ברצועת סייטן המתאימה לרוחב התמר.

מסדרים את התמרים המצופים בתבנית מרופדת.

צולים בתנור ב-200 מעלות למשך 10-15 דקות.

לחלופין ניתן לצלות באותם תנאים בסיר טיגון אוויר חם.

מגישים עם מעט דבש.

מקשטים בעלי תימין טריים.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר