תמר ממולא בגבינה כחולה ואגוזי מלך

חומרים:12 תמר מג'הול ענק חבילה קטנה נבטי חמניות 2 תפוחי פינק ליידי כף שמן אגוזי לוזלמילוי:200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחרחצי כוס אגוזי מלך2 כפות עלי סלרי קצוציםרבע תפוח פינק ליידי מגורר2 כפות שמן זית מכבישה קרהאופן ההכנה:לפורר את הגבינה, להוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב באופן גס.לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.לשים מעל את התמרים הממולאים.להזליף מעט שמן אגוזי לוז ולהגיש.טיפ:ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.

חומרים:
12 תמר מג'הול ענק
חבילה קטנה נבטי חמניות
2 תפוחי פינק ליידי כף שמן אגוזי לוז

למילוי:
200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחר
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות עלי סלרי קצוצים
רבע תפוח פינק ליידי מגורר
2 כפות שמן זית מכבישה קרה

אופן ההכנה:
לפורר את הגבינה, להוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב באופן גס.
לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.
לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.
לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.
לשים מעל את התמרים הממולאים.
להזליף מעט שמן אגוזי לוז ולהגיש.

טיפ:
ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר