חומרים:
12 תמר מג'הול ענק
חבילה קטנה נבטי חמניות
2 תפוחי פינק ליידי כף שמן אגוזי לוז
למילוי:
200 גר' גבינה כחולה מסוג רוקפור או אחר
חצי כוס אגוזי מלך
2 כפות עלי סלרי קצוצים
רבע תפוח פינק ליידי מגורר
2 כפות שמן זית מכבישה קרה
אופן ההכנה:
לפורר את הגבינה, להוסיף את שאר מרכיבי המילוי ולערבב באופן גס.
לחצות את התמרים ולהוציא את הגלעין.
לשים ככפית מהמילוי על כל חצי תמר.
לפרוס את התפוחים לרצועות דקות, לערבב עם החמניות ולשים בצלחת הגשה.
לשים מעל את התמרים הממולאים.
להזליף מעט שמן אגוזי לוז ולהגיש.
טיפ:
ניתן לחמם מעט את התמרים בתנור לפני ההגשה.