תפריט חדש בורד הגליל – מסעדת בשרים בחווה

השף החדש ארז חדד, בוגר קורדון בלו לונדון, משדרג את המנות הקיימות תוך שמירה על הטעם הקלאסי המוכר

מסעדת הבשרים של חוות ורד הגליל מציעה תפריט חדש, הכולל מנות עסקיות במשך כל ימי אמצע השבוע.

השף החדש ארז חדד, בוגר קורדון בלו לונדון, משדרג את המנות הקיימות תוך שמירה על הטעם הקלאסי המוכר. בין המנות בתפריט מנות ראשונות כגון נקניקיות צ'יפוטלה, כנפיים בשומשום וצ'ילי מתוק, סלטים שונים.
בעיקריות: נתחי פילה ופטריות פורטובלו, נתחי פרגית במרינדת החווה, סטייק סינטה ברוטב שום וג'ינג'ר, דגים בחמאת בזיליקום, סטייק טי-בון 400 גרם, מאפה חצילים, ירקות שורש וגבינת מוצרלה ועוד.
באיזור הקינוחים: פרפה פירות אדומים, פלטת גבינות מובחרות בתוספת פירות העונה, ומגוון סוגי פאי ועוגות.

המנות העסקיות כוללות מנה ראשונה לבחירה, מנה עיקרית, תוספת ושתייה קלה / אלכוהולית.

בימי סוף השבוע הרכבי מוזיקה מנעימים את הזמן על המרפסת, כשברקע הסוסים ורוכביהם – וכמובן השקיעה המרהיבה (יש לעקוב אחר עדכונים או לוודא טלפונית את מועדי ההופעות).

חוות ורד הגליל
צומת כורזים, 1 ק"מ דרומית לצומת עמיעד
טל. 04-6935785

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר