נפתחה ספארקס מסעדת ביסטרו במושב שדה יצחק בעמק חפר

מסעדת הביסטרו ספארקס נפתחה החודש רשמית, לאחר חודש הרצה, במושב שדה יצחק בעמק חפר, בתוך ביתם וחצרם היפהפיה של בני הזוג מלטיז – שושי ודני.

שוש מלטיז אחראית על הלחמים והקינוחים ועושה אותם בעצמה. היא הבעלים לשעבר של מפעל לעוגיות, יצרנית עוגיות החמאה הראשונה בארץ. הלחמים טריים ונאפים במקום.
את המסעדה שדני בנה, היא עיצבה במלואה בעצמה כאשת אשכולות: אומנית נגרות, ציירת, פסלת עץ, ציירת ויטראז'ים, קונדיטורית מומחית ולמדה 5 שנים עיצוב אופנה.

המבנה הפנימי כולל בית עץ מהודר בעל שני מפלסים, והחצר כוללת עצים, תבלינים מהם בגידול עצמי וצבעים מרהיבים, חצר עם בריכות מים, שבילי מרצפות מלבנים מיוחדות, צמחייה מרהיבה.


המומחיות של המקום: בשר, לחם ויין ביחד עם אווירת כפר.
עשבי התיבול מגיעים מגינת הירק, ובשר הבקר טרי משחיטה מקומית.



מסעדת ספארקס
מושב שדה יצחק, עמק חפר, מול קיבוץ להבות חביבה
שעות פתיחה: ימים- ב,ג,ד,ה- משש בערב ועד חצות, שישי-שבת מתשע בבוקר עד חצות
טל. 04-6308223

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר