סופריטו בשר ראש

מטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה מכל הצדדים ומוציאים מהסיר. באותו סיר מבלי לשטוף מטגנים את בשר הראש עד הזהבה
רשת נעמן שהשיקה סיר קדירה חדש (30 ס”מ, 6.5 ליטר) המיועד להכנת תבשילים בבישול ארוך ואיטי על הכיריים או בתנור מציעה מתכון לסופריטו בשר ראש שיסייע להפוך את ימי החורף הקרים לחמים וטעימים יותר

רכיבים

½  קילו בשר ראש חתוך לקוביות

5 תפוחי אדמה גדולים מקולפים ופרוסים לפלחים

2 יחידות מח עצם בינוניות

1 ראש שום שלם חצוי לשניים

1 בצל יבש חתוך לרבעים

½ כפית קינמון

½ כפית כורכום

¼ כפית כמון

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן קנולה לטיגון

סיר הקדירה של רשת נעמן מיועד לתבשילים בבישול ארוך ואיטי על הכיריים או בתנור. צילום רשת נעמן

אופן ההכנה

מטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה מכל הצדדים ומוציאים מהסיר.

באותו הסיר מבלי לשטוף מטגנים את בשר הראש עד הזהבה.

מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה, מח העצם, הבצל, השום והתבלינים ומערבבים.

 מוסיפים מים עד 3/4 גובה הסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.

מבשלים על אש נמוכה כ-60 דקות עד שהבשר רך מאוד.

להשיג בחנויות נעמן ברחבי הארץ ובאתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר