25-30.3.19: פסטיבל אוכל תאילנדי בבאר שבע

דרור שושן, השף של קבוצת קמפאי, יארח את השף פייטון בתפו (Paitoon Batpho) - שף שגרירות תאילנד בישראל ובעבר השף של נסיכת תאילנד

ממנות הפסטיבל: פה מנאו - סשימי תאילנדי של פילה בר ים עם רוטב חמוץ חריף ועוד הרבה דברים טעימים. צילום גליה אבירם
ממנות הפסטיבל: פה מנאו - סשימי תאילנדי של פילה בר ים עם רוטב חמוץ חריף ועוד הרבה דברים טעימים. צילום גליה אבירם

מסעדת קמפאי הבאר שבעית, יחד עם הבר הצמוד צ'יצ'י בר, יחגגו את פסטיבל האוכל התאילנדי MY THAI בתאריכים 25-30.3, שני עד שבת. דרור שושן, השף של קבוצת קמפאי, יארח את השף פייטון בתפו (Paitoon Batpho) – שף שגרירות תאילנד בישראל ובעבר השף של נסיכת תאילנד. השניים יציגו תפריט עשיר של 12 מנות מהמטבח התאילנדי אותו יצרו, בליווי תפריט קוקטיילים טרופיים ובירות תאילנדיות. את האווירה ישלים עיצוב המסעדה בימי הפסטיבל.

שיתוף פעולה תאילנדי-ישראלי: שף פייטון בתפו ושף דרור שושן. צילום אביחי דרעי
שיתוף פעולה תאילנדי-ישראלי: שף פייטון בתפו ושף דרור שושן. צילום אביחי דרעי

פלה גאי יאנג – סלט עוף צלוי (קר), עם בצל סגול, בצל ירוק, כפיר ליים, נענע, כוסברה ורוטב צ'ילי, תמרהינדי והרבה למון גראס – 58 ₪.

פה מנאו – סשימי תאילנדי של פילה בר ים עם רוטב חמוץ חריף, ליים סחוט, פיש סוס, צ'ילי תאילנדי קצוץ, שום פרוס ושורש כוסברה, מוגש עם סלטון של אייסברג, צ'ילי, ג'ינג'ר ועירית –  54 ₪.

סום טאם טוד – סלט פפאיה מטוגנת ופריכה עם שעועית ירוקה, גזר, עגבניות שרי, צ'ילי, בוטנים קלויים, רוטב תמרהינדי, נאם פלה, ליים סחוט – 48 ₪.

קוטיאו ניה טון – מרק ציר בקר ותבלינים ארומטיים, קוביות שפונדרה צלויה, קרפצ'יו סינטה נאה, שבבי אטריות שעועית, נבטים, בצלצלי שאלוטס מטוגנים, כוסברה ובצל ירוק – 58 ₪.

מיאן פה – קוביות קריספי מוסר ים, פלחי שום גס, קוביות ג'ינג'ר, בצלצלי שאלוטס חי, קשיו קלוי, בוטנים קצוצים, מוגש בלבבות חסה אייסברג עם רוטב חמוץ מתוק של סוכר דקלים, רוטב דגים, תמרהינדי וליים – 58 ₪.

גאי יאנג סמונפאי – כרע עוף (עם העצם ) במרינדת לילה של למון גראס, כוסברה וג'ינג'ר צעיר צלויי בתנור ומוגש עם קוביות סטיקי רייס בגריל, ורוטב נאם פלה עם תמרהינדי, כוסברה, בצל סגול ואורז קלוי וגרוס – ₪.

פלה גאי יאנג - סלט עוף צלוי מוגש קר. צילום גליה אבירם
פלה גאי יאנג – סלט עוף צלוי מוגש קר. צילום גליה אבירם

פלה טוד יאם מאמואנג – נתחי דג לברק בציפוי פריך מטוגנים ומוגשים על אדרת הדג מטוגנת, עם סלט מנגו ירוק, קשיו, צ'ילי תאילנדי, בצל סגול ורוטב ליים, סוכר דקלים ופיש סוס – 108 ₪.

נואה קאה סאב מאסמאן – צלעות טלה עשויות בגריל ומוגשות עם תפוחי אדמה ובצלי שאלוטס צלויים ברוטב מאסמאן קארי ותבלינים אוריינטליים, חלב קוקוס, בוטנים, כוסברה וקריספי שאלוטס – 136 ₪.

סה לון האי – "הנמר הבוכה" – סטייק אנטרקוט במרינדת שום, למון גראס, צ'ילי. עשוי בגריל ופרוס למניפה. מוגש מדיום בליווי סטיקי רייס ורוטב צ'ילי, נאם פלה, תמרהינדי, כוסברה ובצל ירוק – 146 ₪.

טפיוקה – גרגרי טפיוקה בחלב קוקוס, תותים, מלון, לונגן, קוקוס טרי וברד קוקוס – 45 ₪.

קרם ברולה -בניחוח כפיר ליים, סוכר דקלים, קראמבל אגוזי קשיו מקורמלים, קציפת בזיל תאילנדי ולמון גראס – 48 ₪.

קמפאי, חיל ההנדסה 1, מתחם ביג באר שבע. 08-6655999






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה