
שבוע תעשיות המזון והאירוח ה-35 יתקיים בגני התערוכה תל אביב בתאריכים 27 עד 29 בנובמבר 2018. האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, יכלול השנה את תערוכות ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית הגדולה בישראל, הוטקס – התערוכה לציוד, שירותים וטכנולוגיות לתעשיות האירוח, ענף הקמעונאות והשוק המוסדי, קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

גיל שטיר, מנכ"ל קבוצת שטיר, אומר: "אנו גאים לארח זו השנה ה-35 את שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון. מדובר בסדרת אירועים המהווים במה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי, בהשתתפות בכירי ענפי המזון והקמעונאות בארץ ובעולם."

במסגרת האירועים צפויים להגיע ארצה נציגים מעשרות מדינות ולהציג את הטרנדים אשר יובילו את ענפי המזון, המשקאות, האירוח והקמעונאות העולמיים בשנים הקרובות, הן בהיבט הצרכני והן בהיבט החידושים הטכנולוגיים עבור השוק המקצועי. בין המדינות: יוון, בלארוס, טורקיה, לטביה, האיחוד האירופאי (חטיבת הבשר), שיציגו מוצרים חדשים שיעלו בקרוב על המדפים בארץ ומוצרים קיימים שייכנסו לשוק בעקבות פתיחת שוק המזון לתחרות, והדגש המיוחד שניתן לנושא הערכים התזונתיים והמזון הבריא תוך שימוש ברכיבים טבעיים.
במקביל לתערוכות יתקיימו כנסים מקצועיים: כנס קמעונאות בעידן החדש 2018 – הופכים איומים להזדמנות – יום ג' 27/11/18 9:00-15:30; כנס מזון בעידן החדש 2018 – חדשנות פוגשת טכנולוגיה, אריזה וחומרי גלם – יום ג' 27/11/18 9:00-15:30; כנס איגוד המסעדנות והברים הישראלי השנתי – יום ד' 28/11/18.
שעות התערוכה: ג'-ד' 11:00-19:00, ה' 10:00-18:00. לפרטים קבוצת שטיר, 03-5626090 שלוחה 3
היו הראשונים להגיב...