3 ביוני: הכרזת הזוכים באשכול הזהב 2013

טקס הכרזת הזוכים של תחרות אשכול הזהב יתקיים השנה, במתכונת שונה, במסגרת תערוכת CULINARY 2013 – התערוכה השנתית למזון וקולינריה – שתערך לראשונה ב-3 ביוני במרכז הכנסים של מלון דן פנורמה בת"א. התערוכה מיועדת לקהל מקצועי בלבד.

כאירוע מקדים לטקס יערך פאנל בהנחייתו של יאיר היידו, שכותרתו "אם יין היה מוגש בצ'ייסר" שיעסוק בשירות יין חווייתי. בין חברי הפאנל: אלדד לוי (עיתונאי ויבואן יין), אבירם כץ (סומלייה מסעדת טוטו), סטיבן לובל (מבעלי המסעדות 'שולחן' ו'חדר אוכל'), עמית לביד (מבעלי המסעדות 'סושיאל קלאב' ו'גסטרופאב'), וטל בן דוד (בעלים של בר היין 'פינה בראש').

טקס אשכול הזהב 2013 יתקיים בין השעות 19:30 – 21:30, במסגרת הכנסים שלצד התערוכה. את טקס הכרזת הזוכים ינהלו יושבי הראש של התחרות שגם פיקחו על התנהלותה – חיים שפיגל ועו"ד נחמן כהן צדק.

השנה נשלחו לתחרות 236 יינות מ-54 יקבים. בדיקת היינות נפרסה על פני 4 ימים בסוף חודש מרץ, במתחם האירועים 'וילה דלאל' בנווה צדק.
כל יין נטעם ודורג ע"י צוות שיפוט שכלל 5-7 שופטים, ויינות שעלו למקצי הגמר נבדקו ע"י צוות שיפוט נוסף. לפני השיפוט, נבדקו היינות ע"י הייננים דורון רב הון ויותם שרון כדי לאשר את תקינותם, יינות שנמצאו לא תקינים נפסלו.

את תחרות אשכול הזהב וכן את תערוכת CULINARY מפיק 'סטודיו בן עמי'. יחסי ציבור: דורית שמואלי תקשורת






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה